Coral Travel vă oferă cele mai bune pachete şi oferte către cele mai populare destinaţii, pentru a vă face vacanţa una memorabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vă puteţi bucura de diferite vacanţe cu Coral Travel ajungând în Antalya şi Bodrum în Turcia, Hurghada în Egipt, Rodos şi Heraklion în Grecia, Enfidha în Tunisia.

Turoperatorul face parte din grupul internaţional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), având aproape 3 decenii de experienţă în peste 13 ţări, printre care Germania, Elveţia şi Polonia, iar începând din acest an, este prezent şi pe piaţa din România.

Printre avantajele oferite de Coral Travel se numără propriul partener de incoming, ODEON Tours, ghizi locali proprii, mijloace de transport pentru transferuri private şi de grup, asistenţă turistică 24/7.

Mai mult, vă veţi bucura de cazare la hotelurile proprii sau asociate Coral Group Hotels, acestea respectând standardele holdingului Coral Group. Dacă alegeţi Turcia ca destinaţie de vacanţă, puteţi opta pentru unul dintre hotelurile proprii: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side). În Grecia, Coral Travel oferă turiştilor români pachete avantajoase pentru cel mai popular lanţ hotelier - Mitsis Hotels.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă care să se plieze pe nevoile tale, Coral Travel îţi pune la dispoziţie 3 concepte unice pe piaţa din România:

Sun Family Club - colecţia include cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Club. Aici sunt luate în considerare toate detaliile, mese potrivite pentru copii în timpul zilei,  programe educaţionale şi de divertisment cu pedagogi profesionişti. Pentru cei interesaţi de pachetul de familie, există şi oferta "2+2=2" - doar părinţii plătesc cazarea, iar copiii beneficiază de gratuitate la cazare.

Coral Elite Service - o selecţie de hoteluri de lux şi beneficii speciale, cum ar fi: ghizi profesionişti din departamentul Coral Elite Service la sosire şi la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, asistenţă turistică 24/7.

Colecţia de Vară - cele mai bune hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia şi Tunisia. Nu trebuie să pierdeţi timp pentru a selecta hotelul. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un beneficiu al rezervării este condiţia specială de plată - plata în avans este de doar 20%, cu posibilitatea de a plăti în rate în următoarele 6 luni.

Coral Travel va zbura în acest an cu 4 companii aeriene: Turkish Airlines, Fly Lili, Corendon Airlines şi Aminawings. Cu Turkish Airlines, puteţi rezerva clasa business pentru confortul dumneavoastră. Oferim pachete turistice cu plecare de pe: Bucureşti (Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu), Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Suceava, Iaşi etc.

Vă invităm să descoperiţi cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinaţii ale verii:

Turcia:  de la 189 euro/persoană/sejur 7 nopţi cu mic-dejun, zbor charter şi transfer inclus

Grecia:  de la 298 euro/persoană/sejur 7 nopţi cu self catering, zbor charter şi transfer inclus

Tunisia: de la 314 euro/persoană/sejur 7 nopţi cu mic-dejun, zbor charter şi transfer inclus

Egypt: de la 371 euro/persoană/sejur 7 nopţi cu all inclusive, zbor charter şi transfer inclus

 *Tarifele sunt valabile la momentul publicării

Cum să vă rezervaţi următoarea vacanţă? Doar vizitaţi Coral Travel website şi rezervaţi online, cu posibilitatea de a plăti în rate, fără comision suplimentar, sau alegeţi agenţia din lista de parteneri.

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50

(Articol susţinut de Coral Travel)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.