Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, susţine că nu este luată în calcul fuziunea cu PNL, precizând că liderii filialelor ALDE optează pentru participarea pe liste proprii la alegerile viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Varujan Vosganian a scris, pe Facebook, că ALDE nu poartă negocieri cu PNL privind o eventuală fuziune şi că această variantă nu a fost luată în calcul.

"Singurele discuţii purtate între conducerile ALDE şi PNL au vizat susţinerea investirii Guvernului Orban, în baza unui Acord în douăsprezece puncte acceptat de ambele părţi şi care se referă, cu deosebire, la proiecte de natură economică şi nu la o alianţă politică“, a afirmat Varujan Vosganian.

Vicepreşedintele ALDE a mai spus că marţi a avut loc o întâlnire a conducerii partidului cu liderii filialei judeţene şi că “opţiunea larg împărtăşită de participanţi a fost aceea de a candida pe liste proprii“.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.