Deputatul ALDE Varujan Vosganian şi-a explicat miercuri seară, pe Facebook declaraţia din plenul Parlamentului referitoare la cei care bat la porţile ALDE şi la partidul care dacă se stinge lumina îşi încetează activitatea, precizând că "celălalt partid care, dacă e pană de curent, îşi încetează activitatea e USR".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Celălalt partid care, dacă e pană de curent, îşi încetează activitatea e USR, nu PNL", a explicat ulterior într-o postare pe Facebook Varujan Vosganian, continuând "căci computerele nu merg fără curent electric"

În discursul rostit în Parlament la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL, Vosganian s-a referit la partidul care, dacă e pană de curent, îşi încetează activitatea şi la colegii care bat la porţile ALDE. 

”Un singur cuvânt despre colegii ceilalţi, partidul care, dacă e pană de curent, îşi încetează activitatea. Stimaţi colegi, înţeleg că dvs bateţi la porţile ALDE atunci când nu sunteţi în Piaţă sau atunci când nu huiduiţi sau tropăiţi în Parlament, să ştiţi că ALDE nu o să accepte niciodată un partid care nu respectă drepturile omului, care nu are în registrul această sintagmă şi care exprimă solidaritatea cu cei care fac abuzuri, nu cu victimele abuzurilor. Într-un fel, mă consolează faptul că dvs veţi merge numai până la capăt. Noi vom merge înainte cu o Românie care nu are capăt, cu o Românie nesfârşită, cu o Românie aşa cum a spus regele nostru, Mihai, îi datorăm ca moştenire ceea ce am primit şi noi de la înaintaşii noştri. Aşadar, dragii mei, rămâneţi acolo îbn capătul acesta. Îmi doresc ca zidul să nu fie prea gros. Noi vom merge înainte”, a spus deputatul ALDE în plenul Camerelor reunite.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.