Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, anunţă că organizaţia va propune o Hotărâre de Consiliu General prin care strada Tuberozelor, strada pe care este secţia consulară a Ambasadei Rusiei, să fie redenumită Alexei A. Navalnîi, el precizând că redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în “Strada Alexei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic ci este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”USR Bucureşti va propune o Hotărâre de Consiliu General prin care strada Tuberozelor, strada pe care este secţia consulară a Ambasadei Rusiei, o să fie redenumită Alexei A. Navalnîi. Numele celui pe care l-au ucis va fi pe documentele lor oficiale. Strada Alexei A. Navalnîi va fi adresa lor de corespondenţă”, arată Vlad Voiculescu într-o postare pe Facebook.

Voiculescu arată că ”va fi nevoie de vot majoritar al consilierilor generali”.

”Nu ştiu care va fi poziţia PNL şi PSD, dar dacă vreţi să le spuneţi şi voi să voteze, aveţi un link la petiţie în comentarii pe care vă rog să o semnaţi şi/sau distribuiţi! Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în “Strada Alexei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic. Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie”, afirmă Voiculescu.

Liderul USR Bucureşti mai spune că ”aceasta este o expresie a solidarităţii noastre cu toţi cei care, precum Alexei Navalnîi, îşi riscă libertatea şi chiar viaţa pentru a-şi apăra ţara de corupţie şi autoritarism”.

”Onorăm curajul şi sacrificiul lui Navalnîi şi ne afirmăm angajamentul faţă de valorile care stau la baza unei lumi mai juste pentru toţi. Cei care au lucrat la proiect: Oana Ţoiu, Andrei Rigu , Florin Covaci, Paul Raeţchi, Laura Emerenco, Vlad Voiculescu”, mai subliniază Voiculescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.