Senatorul USR Vlad Alexandrescu a spus joi, înaintea şedinţei de Birou permanent a Senatului, că există voci care spun că s-ar putea prelungi până în 10 august sesiunea extraordinară, după ce conducerea Senatului s-a interesat de programul angajaţiilor şi despre concediile acestora. Alexandrescu afirmă că se aşteaptă la orice, dat fiind faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea “să termine odată cu Codul Penal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul permanent al Senatului s-a reunit la ora 18.00 într-o şedinţă, iar pe ordinea de zi se află mai multe proceduri standard, printre care solicitarea unor puncte de vedere de către CCR de la Parlament pe proiectele de lege contestate de opoziţie.

De asemenea, joi este ultima zi de sesiunea extraordinară a Parlamentului, care a fost convocată în 2 iulie.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a spus joi, înaintea şedinţei de Birou permanent a Senatului, că există voci care spun că s-ar putea prelungi sesiunea extraordinară, după ce conducerea Senatului s-a interesat de programul angajaţiilor şi despre concediile acestora.

“Suntem mobilizaţi 24 de ore din 24, şapte zile din şapte zile, 365 de zile din 365 de zile. Se poate întâmpla orice, oricând şi în orice moment. Cu PSD nu poţi să ştii. Noaptea, ca hoţii. Sunt rumori care spun că s-ar putea prelungi sesiunea parlamentară până pe 10 august. Ceea ce am aflat este că s-au interesat deja de programul angajaţilor Senatului, planificările de concediu până pe 10 august. În rest, ştiţi cu toţii dorinţa domnului Dragnea, că a fost tot aşa pe surse, de a termina odată cu Codul penal. Noi ne aşteptăm la orice. Nu ştim dacă vine astăzi, dacă vine mâine. E clasic să dea lucruri teribile în ajun de vacanţă pentru că lumea pe plecate şi mobilizarea civilă se face mai greu. Parlamentari sunt obosiţi şi vor şi ei să încheie sesiunea pentru că sunt în sesiunea extraorinară de trei săptămâni şi nu se ştie exact ce se aşteaptă. Se aşteaptă ceva, dar nu se ştie ce”, a spus Vlad Alexandrescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.