Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a comentat, luni seară, anunţul lui Marcel Ciolacu că va demisiona pentru a nu beneficia de pensie specială: ”Aş vrea să o văd şi pe asta”. Ministrul crede că, în loc de ”populisme ieftine”, ar trebui modificată legea, astfel încât să fie eliminate pensiile speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Virgil Popescu a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, despre anunţul lui Marcel Ciolacu că va demisiona pentru a nu beneficia de pensie specială şi a comentat: ”Eu aş vrea să o văd şi pe asta. După mine, eu cred că mult mai simplu ar fi să modificăm legislaţia ca să nu mai fie pensii speciale, decât să facem populisme ieftine. Vreau să o văd şi pe asta”.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Ministrul a precizat că PNL susţine eliminarea pensiilor speciale, având mai multe iniţiative în acest sens. 
 
”Nu ne poate acuza nimeni pe noi că nu rem desfiinţarea pensiilor speciale. Da, ne dorim, dar nu vrem populisme ieftine”, a mai afirmat Popescu. 
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu benefica de pensie specială. Liderul PSD a precizat că Guvernul Orban a ratat în acest an ocazia să emită o ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi făcut să fie economisite câteva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folosiţi în lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregăti şcolile astfel încât să elevii să poată continua procesul educaţional.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.