Liderul PSD Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă, însoţită de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei făcute sâmbătă la lucrările care se desfăşoară pe centura oraşului Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Preşedintele Viorica Dăncilă a fost însoţită de secretarul general al PSD Mihai Fifor, preşedintele PSD Bacău Dragoş Benea şi deputatul PSD Lucian Şova la vizita pe şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Premierul a testat, mergând cu bicicleta, porţiunea de şosea deja realizată, 

”Am văzut ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele. Şi în al doilea rând, sportul este foarte bun”, a spus premierul la sosire.

Dăncilă a apreciat că şoseaua i se pare bine realizată.

Viorica Dăncilă a afirmat că preferă înotul şi tenisul de masă, dar că de când e premier nu mai are prea mult timp.

”La inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova”, a scris Dăncilă pe Faceboo,postând şi o fotografie.

”Pe primii kilometri de autostradă din Moldova...Un proiect pus in opera de Guvernul Dancila, cu si pentru români”, a scris pe Facebook secretarul general al PSD Mihai Fifor, care a postat mai multe imagini din timpul vizitei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.