Premierul Viorica Dăncilă spune că nu se teme de auditul anunţat de Opoziţie în ministere, acuzând PNL că vine "cu dorinţa de răzbunare", nu cu măsuri pentru oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu ne temem de acest audit. Un om care a avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic... Deci oamenii aceştia, domnul Ludovic Orban are această instituţie a plângerii penale deja înfiinţată. Nu ne este teamă de un audit. Dar ştiţi ce este revoltător? Primul lucru pe care l-au spus, au spus: dom'le, facem un audit. Foare bine, faceţi un audit. Dar primul lucru pe care trebuia să-l spună era acesta: uitaţi, în următoarea perioadă noi vrem să facem pentru cetăţeni unu, doi, trei, patru cinci. Deci ei vin cu dorinţa de răzbunare, nu cu măsuri pe care să le ia pentru oameni. Că-şi fac un audit, e problema lor, este normal, poate să-l facă dacă asta doresc, dar în momentul în care vii, în a doua clipă după ce eşti nominalizat, cu o ameninţare la adresa vechii guvernări, întotdeauna dăm vina pe ceea ce au făcut ceilalţi înainte, fără nicio viziune...", a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o emisiune laTVR. 
 
Premierul a precizat că PSD va participa în comisiile parlamentare la audierile miniştrilor care vor fi propuşi în Guvernul Ludovic Orban.
 
"Cei care sunt bine pregătiţi vor trece de comisii, cei care nu sunt bine pregătiţi vor avea aviz negativ, aşa cum s-a întâmplat şi cu miniştrii noştri”, a explicat preşedintele PSD.
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.