Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis, duminică, credincioşilor care sărbătoresc Paştele ”Sărbători luminate şi binecuvântate!”. De asemenea, le-a urat ”La mulţi ani” celor care îşi serbează onomastica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Le urez sănătate, linişte şi fericire alături de familie, tuturor celor care împărtăşesc astăzi bucuria Învierii Domnului. Sărbători luminate şi binecuvântate!”, a transmis, duminică, Viorica Dăncilă pentru toţi cei care sărbătoresc Paştele.

Premierul a transmis, de asemenea, un mesaj şi pentru credincioşii ortodocşi care celebrează Floriile.

”Pentru creştinii ortodocşi, Duminica Floriilor este începutul Săptămânii Patimilor, o perioadă de apropiere faţă de toţi cei care ne sunt alături zi de zi, dar şi de cei care au nevoie de sprijinul nostru. Tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica, le transmit urările mele de bine, sănătate, belşug şi un sincer La mulţi ani!”, a mai transmis premierul.

Viorica Dăncilă este printre cei care îşi sărbătoresc onomastica de Florii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.