Violeta Alexandru a afirmat că liberalii sunt civilizaţi, sunt respectuoşi, se concentrează pe treabă nu pe arunca jigniri la adresa preşedintelui PNL Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Violeta Alexandru a declarat duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Covasna, că această campanie internă ridică probleme în privinţa livrării rezultatelor la nivel guvernamental.

„Cred că această campanie, în acest moment, ne ridică nişte probleme în ceea ce priveşte viteza de livrare a rezultatelor la nivel guvernamental şi nu înseamnă că îmi critic partidul, îmi iubesc partidul şi îi vreau binele prin faptul că îi reamintesc că trebuie să livrrăm rezultate pentru oameni mult mai concrete decât o facem în acest moment”, a afirmat Violeta Alexandru.

Ea a menţionat că liberalii sunt civilizaţi care nu se concentrează pe aruncat jigniri la adresa preşedintelui PNL.

„Noi suntem liberali, noi suntem oameni civilizaţi, noi suntem oameni respectuoşi, noi suntem oameni care ne concentrăm pe treabă nu pe aruncat tot felul de jigniri instituţiei preşedintelui PNL. Dacă noi nu respectăm între noi, dacă noi nu ştim să fim civilizaţi, dacă noi avem timp să ne aruncăm la televizor şi să mergem pe micile ecrane de nu mai ai loc de noi în loc să facem treabă. Să nu ne mirăm că după aceea o să căutăm scuze, nu sunt eu de vină, eşti tu. Cred că a venit momentul să ne apucăm de treabă la modul serios. Ce înseamnă după 25? Dar de ce nu facem treabă acum? Ce ne împiedică să facem treabă acum, astăzi, mâine, de luni?”, a explicat  Alexandru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.