Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, miercuri, la sediul partidului, că se poate strânge o majoritate cu cei de la USR, în ciuda plecării celor 15 parlamentari apropiaţi de Ludovic Orban, el arătând că sunt minimum 240 de voturi într-o configuraţie PNL cu USR. Vîlceanu a afirmat, încă de marţi, că el personal doreşte refacerea coaliţiei cu USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne interesează ca PNL să fie bine reprezentat şi corect reprezentat în structura guvernului şi ne înteresează în primul şi în primul rând să închidem această criză şi să avem un Guvern cu puteri depline”, a spus Vîlceanu, la sediul PNL.

 

Întrebat despre voturile pierdute în urma demisiilor parlamentarilor apropiaţi de Ludovic Orban şi despre faptul că, alături de USR, nu se mai poate strânge o majoritate confortabilă, Vîlceanu a arătat că, dacă se face un calcul sumar, lucrurile nu stau aşa.

”Matematica este matematică, sunt minimum 240 de voturi pe varianta cu USR, deci haideţi să nu forţăm matematica”, a spus secretarul general al PNL, arătând că discuţiile se fac între partide şi nu la televizor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.