Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, l-a chemat, sâmbătă, la Palatul Victoria, pe fostul deţinător al acestei funcţii, Mihai Busuioc, pentru a-i cere acte şi documete care au fost lăsate în instituţie au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Ponta l-a chemat la Palatul Victoria pe fostul secretar general, Mihai Busuioc, care a intrat în sediul Guvernului printr-o intrare din spate, potrivit surselor citate. Cei doi discută la ora transmiterii acestei ştiri.

Busuioc a fost chemat de Ponta pentru a-i cere nişte documente, cei doi urmând să facă predarea-primirea de mandat, au declarat aceleaşi surse.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 11.45 la Palatul Victoria unde deja sosiseră mai mulţi consileri ai premierului precum şi cei din cabinetul SGG.

Ponta a stat mai bine de o oră în sediul Guvernului, ulterior plecând şi revenind în jurul orei 15.30.

Victor Ponta a fost numit vineri în funcţia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial şi fiind contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.