Premierul Sorin Grindeanu a semnat decizia prin care Victor Ponta este eliberat din postul de secretar general al Guvernului în locul său este numit Alexandru-Mihai Ghigiu, cel care până acum a ocupat funcţia de secretar general adjunct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Victor Ponta a preluat funcţia de secretar general pe 16 iunie, în locul lui Mihai Busuioc. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Primul-ministru mi-a propus ieri să vin în echipa domniei sale într-o perioadă anormală pentru funcţionarea unui Guvern şi am spus imediat da. Cred că Sorin Grindeanu merită sprijin pentru lucrurile corecte pe care vrea să le facă. Funcţia de secretar general al Guvernului nu este tocmai ceea ce aveam în planul de carieră, dar nu cred că e cazul de orgolii. Cred că e cazul să asigurăm funcţionarea Guvernului pentru binele tuturor cetăţenilor. Îl voi sprijini în această calitate pe care o voi ocupa temporar”, afirma atunci Victor Ponta.

El a precizat că va ocupa funcţia de SGG pentru o perioadă limitată. ”Nu se ştie cât de limitată”, a adăugat Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.