Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, consideră că este nevoie de o strategie a social-democraţilor pentru alegerile prezidenţiale, spunând că trebuia făcută una şi pentru alegerile europarlamentare şi crede că PSD a fost prea concentrat pe actul de guvernare şi a uitat să se concentreze pe partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne trebuie o strategie pentru alegerile prezidenţiale şi ne trebuie în continuare analiza alegerilor europarlamentare, o analiză care să fie studiată, nu am avut-o până acum, eu cred că de acolo pleacă toate aceste chestiuni. Am fost prea concentraţi poate pe actul de guvernare şi am uitat să ne concentrăm pe partid, Suntem în opoziţie, trebuie să ne asumăm lucrul aceasta şi să ne concentrăm pe ce va face cel mai mare partid din opoziţie pe scena politică din România”, a declarat Victor Negrescu, vineri, înainte de a merge la şedinţa Comitetului Executiv. 

Negrescu a mai spus că poate nu este târziu pentru PSD să aibă un comisar social-democrat în viitoarea Comisiei Europeană.

“Mi-am exprimat opinia şi public şi în interiorul partidului cu privire la caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o astfel de persoană, au fost discuţii în interior, au fost două nominalizări făcute, eu cred că nu este târziu pentru PSD să propună, să aibă un comisar social-democrat în viitoare comisie, mai ales că la nivel european a fost o înţelegere în acest sens ca din partea României să fie un comisar social-democrat. Eu sper ca acea înţelegere să fie acceptată pe mai departe, actuala comisie ţine doar de câteva voturi, iar noi cei din PSD vrem în continuare ca această comisie să meargă mai departe cu un comisar social-democrat”, a mai afirmat fostul ministrul al Afacerilor Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.