Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat, marţi, după numirea în funcţia de consilier al premierului Ciolacu, că este convins că viziunea de politică externă şi pe zona de afaceri europene a noului guvern va permite României să fie un partener credibil în Uniunea Europeană şi în NATO, un actor influent în zona Mării Negre şi un hub economic relevant pentru dezvoltarea regiunii şi sprijinirea Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt onorat de desemnarea în funcţia de consilier onorific pentru politică externă al Prim-Ministrului Marcel Ciolacu. În ultimii ani, am reuşit cu profesionalism şi implicare, sub coordonarea sa, să îmbunătăţim imaginea Partidului Social Democrat în afara ţării astfel încât să devenim relevanţi şi influenţi în familia noastră politică europeană şi internaţională”, a scris Negrescu pe Facebook. 
 
”Sunt convins că viziunea de politică externă şi pe zona de afaceri europene a noului guvern va permite României să fie un partener credibil în Uniunea Europeană şi în NATO, un actor influent în zona Mării Negre şi un hub economic relevant pentru dezvoltarea regiunii şi sprijinirea Republicii Moldova”, a completat el. 
 
Victor Negrescu arată că, împreună cu colegii lui, vor face tot posibilul să contribuim la reprezentarea externă a României printr-o bună colaborare instituţională cu toţi cei responsabili de politica externă a ţării noastre.
 
”Îi mulţumesc preşedintelui Marcel Ciolacu pentru încredere”, mai spune Negrescu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.