Flavia Boghiu, viceprimarul Braşov, protagonista instigărilor la violenţă primite pe Facebook din partea unui lider politic din TNL Braşov, a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru şi că liberalul Bogdan Pintilie a mai a avut ”de la fel de fel de comentarii deplasate, unele care ţineau de proasta creştere, la glume grobiene şi degradante la adresa sa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul a arătat că sunt două componente ale acestui scandal, pe de o parte comportamentul inacceptabil al unui lider local şi al atitudinii faţă de femei în general şi instigarea la violenţă împotriva sa, făcută de un dezvoltator imobilizar, care are probleme cu primăria din Braşov. 

”E un amestec între revoltă, că se întâmplă aşa ceva şi că bărbaţii nu conştientizează cât de inacceptabil este să ai un astfel de comportament şi o stare de nesiguranţă faţă de integritatea mea fizică, cu atât mai mult cu cât instigarea la violenţă a venit din zona imobiliară” a spus ea.

Flavia Boghiu a afirmat că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, şi arată ”o problemă structurală, la nivelul soietăţii”. 

”Dumnealui a avut de la fel de fel de comentarii deplasate, unele care ţineau de proasta creştere, la glume grobiene şi degradante la adresa mea”, a spus Flavia Boghiu, ea afirmând că a vorbit inclusiv cu liderul PNL Braşov, despre atitudinea , spunîându-i că nu i se pare normal ca un vicepreşedinte PNL să aibă astfel de atitudini şi comentarii la adresa sa, ca femeie, şi acesta i-a spus că va discuta cu Pintilie. 

 

Vicepreşedintele TNL Braşov Bogdan Pintilie, care a postat pe Facebook o imagine şi comentarii considerate ameninţări la adresa viceprimarului USR al Braşovului Flavia Boghiu, a demisionat din partid.

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe este cel care a semnalat, în week-end, postarea vicepreşedintelui PNL Tineret Braşov, care pusese o poză cu viceprimarul Flavia Boghiu pe care au făcut-o să arate ca şi când ar fi lovită, adăugând comentariul «o prinde bine»”. 

Liderul USR Dacian Cioloş a afirmat, în legătură cu acest caz, că cei din „conducerea PNL ar trebui să ia măsuri extraordinare şi rapide, pentru că este al doilea caz în mai puţin de o săptămână în care un membru al PNL agresează pe cineva de la USR”.
 
Liderul PNL Florin Cîţu a reacţionat şi a precizat că nu va tolera astfel de gesturi de violenţă, iar astfel de acţiuni vor fi sancţionate ferm de către PNL.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.