Primarul ales al municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a scris, pe pagina sa de Facebook, că PSD este istorie în municipiu şi că va face tot ce ţine de el pentru a readuce Constanţa acolo unde îi este locul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dragii mei, aţi avut încredere, iar pentru asta vă mulţumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în oraşul nostru. Felicitări tuturor constănţenilor care au ieşit la vot şi au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcţia în care trebuie să mergem şi vă asigur că voi face tot ce ţine de mine pentru a ne ţine tinerii acasă şi a readuce acest oraş acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toţi cei care şi-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanţa Puternică!”, a transmis Vergil Chiţac pe Facebook.

Liberalul Vergil Chiţac este câştigător al Primăriei Constanţa, conform datelor provizorii transmise de BEC după numărarea a 94,48% din voturile exprimate la alegerile locale de duminică.

După numărarea a 93.984 voturi, adica 94.48% din cele 99.476 voturi inregistrate (prezenta de 38.08%), pe primul loc în cursa pentru Primăria Constanţei se află candidatul PNL Vergil Chiţac, cu 28,43 % din voturi.

Candidatul USR PLUS Stelian Ion a obşinut un scor de 24.25%.

Social democratul Decebal Fagadau are şi el tot 24.25%.

În municipiul Constanţa, prezenţa a fost de 38%. Pe primul loc s-a clasat Partidul Naţional Liberal cu 26.423 de voturi, fiind urmat de Alianţa USR-PLUS cu 22.778 de voturi şi de PSD cu 19.022 voturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.