USR anunţă că va vota învestirea guvernului, dată fiind situaţia actuală. Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, a afirmat că ”în acest moment este nevoie urgentă de stabilitate şi de un guvern care poate legifera la necesitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul crizei fără precedent, USR va vota pentru învestirea unui guvern stabil chiar dacă avem reţineri serioase faţă de formula propusă unilateral de preşedinte. Aşa cum am afirmat repetat, în acest moment este nevoie urgentă de stabilitate şi de un guvern care poate legifera la necesitate”, a transmis liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, după desemnarea lui Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, după consultările cu partidele parlamentare, făcute în sistem de teleconferinţă, că singura propunere pe care a primit-o în discuţiile cu partidele este Ludovic Orban şi îl propune prim-ministru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.