Liderul USR Nicuşor Dan a postat, miercuri, pe Facebook, un clip filmat în şedinţa CGMB, în care se vede cum un consilier PSD se comportă violent faţă de membrele USR din Consiliu, în urma unor dispute din timpul şedinţei. Uniunea Salvaţi România spune că va face plângere penală împotriva membrilor PSD, însă nu îi nominalizează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe colegele noastre Raluca Teodor, Roxana Wring, Ana Ciceală în şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti", anunţă Nicuşor Dan.

El spune că îi cere Gabrielei Firea să-i retragă sprijinul viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu "care a insultat-o, într-un mod care-l face incompatibil cu poziţia pe care o deţine, pe Raluca Teodor".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.