USR anunţă luni că a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, Elena Lasconi, Dan Barna şi Vlad Voiculescu fiind pe primele locuri ale listei. Lansarea oficială va avea loc vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE Europe), organizat în premieră la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lista USR va fi deschisă de următorii candidaţi:
 
1. Elena Lasconi
2. Dan Barna
3. Vlad Voiculescu
4. Vlad Botoş
5. Cristina Prună 
6. Radu Mihail
7. Corina Atanasiu
8. Adriana Cristian
9. George Gima
10. Teodora Stoian
11. Ramona Goga
12. Alina Gîrbea
13. Geta Daniela Drăghici
14. Alina Totti 
15. Nicolae Mihai Şvab
16. Emilia Mateescu 
17. Ion Belu 
18. Gabriela Ferguson 
19. Lucia Hang
20. Dan Adrian Pop
 
„USR va trimite la Bruxelles oameni cu experienţă în administraţie, fonduri europene, politică externă şi negociere. Lista de candidaţi pentru europarlamentare este încă o dovadă că USR oferă României o alternativă onestă şi profesionistă pe scena politică. Alegerile europarlamentare din iunie vor fi primul test electoral al anului 2024, iar rezultatul USR va fi pe măsura angajamentului nostru continuu pentru modernizarea şi dezvoltarea României pe principii europene”, precizează, în context, preşedintele USR, Cătălin Drulă. 
 
USR continuă negocierile pentru construirea unui pol de dreapta alături de partenerii de la Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Dreptei. 
 
”România are nevoie de o a treia cale, care să adune forţele reformiste în lupta cu un bloc corupt PSD-PNL şi cu extremismul AUR.  Obiectivul negocierilor cu partenerii USR este de a propune o listă comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta”, precizează USR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.