Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi, în cadrul Congresului PPE de la Bucureşti, că sunt atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european”, a spus preşedintele Comisiei Europene, despre şeful statului.

”Noi suntem partidul poporului, partidul oamenilor, ne pasă de ceea ce cred oamenii. Prosperitatea, securitatea, democraţia, acestea sunt lucrurile pe care oamenii şi le doresc în aceste momente dificile şi aceatsa vom apăra noi la următoarele alegeri. Pot înţelege îngrijorările pe care mulţi le au vizavi de viitor, şi eu sunt preocupată”, a mai spus aceasta.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ursula von der Leyen a arătat că mesajul pe care îl transmite este unul foarte clar: ”În vremuri schimbătoare, Europa vă este alături”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.