Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, despre aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană, că nu este nicio îndoială că acest popor curajos, care ne apără valorile europene cu preţul vieţii lor, pot face parte din familia europeană, că mecanismul a ofst pus în mişcare, după solicitarea făcută de preşedintele Ucrainei, însă la ora actuală, eforturile se axează asupra acestui răboi şi încercarea de a strânge relaţiile economice cu Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu este nicio îndoială că acest popor curajos, care ne apără valorile europene cu preţul vieţii lor, pot face parte din familia europeană”, a spus preşedintele Comisiei Europene, arătând că preşedintele Ucrainei a trimis o scrisoare de candidatură pentru ţara sa. 

Potrivit Ursulei von der Leyen, ”acest mecanism a fost pus în mişcare”.

”La ora actuală ne axăm eforturile asupra acestui răboi şi încercăm să strângem relaţiile economice cu Ucraina, să conectăm Ucraina la reţeaua de energie a UE şi vom fi cu toţii alături de Ucraina în acest proces, cumultă hotărâre, cu sentimente de solidaritate şi unitate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.