Virgil Popescu s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte, la Consiliul Naţional al PNL de la Poiana Braşov. "Mă bucur că suntem toţi de acord că unitatea partidului stă în forţa noastră, să fim cât mai mulţi implicaţi. E păcat că până la această dată Dan nu a fost alături de noi, este un liberal mai vechi ca mine, care a participat şi a tras tot timpul la frâiele PNL şi cred că putem face mult mai mult împreună decât singuri în PNL, în special în anul 2024 când avem patru rânduri de alegeri", a afirmat Virgil Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma retragerii lui Virgil Popescu, singurul candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte pe strategii politice rămâne Dan Motreanu. 

Virgil Popescu, care era candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte strategii politice, a urcat pe scena de la Consiliul Naţional şi a anunţat că se retrage din această competiţie. 
 
"Nu a fost uşor să mă înscriu în cursă contra lui Dan Motreanu, un prieten pe care îl ştiu de când am venit în PNL. Am făcut multe campanii împreună, unele pierdute, altele câştigate. Cred că este înţelept ca Dan să intre în Biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului. Mă bucur că suntem toţi de acord că unitatea partidului stă în forţa noastră, să fim cât mai mulţi implicaţi. E păcat că până la această dată Dan nu a fost alături de noi, este un liberal mai vechi ca mine, care a participat şi a tras tot timpul la frâiele PNL şi cred că putem face mult mai mult împreună decât singuri în PNL, în special în anul 2024 când avem patru rânduri de alegeri. Dane, acceptă să îmi retrag canditatura şi să rămâi candidat singur în această cursă”, a anunţat Virgil Popescu, în aplauzele celor prezenţi.
 
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a completat apoi, afirmând că nici dacă ar fi câştigat această funcţie Virgil Popescu nu ar fi primit atâtea aplauze de câte a avut parte în momentul anunţului retragerii din cursă. 
 
De asemenea, Nicolae Ciucă i-a mulţumit lui Virgil Popescu pentru "înţelepciune şi maturitate”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.