Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat, marţi, că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale, iar programul cu care candidează se numeşte „Pentru România, cu suflet”. Ea a mai spus că unul dintre obiectivele ei va fi susţinerea proiectelor legislative ale partidului care prevăd o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale. Programul cu care candidez se numeşte «Pentru România, cu suflet». Candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale cu sufletul deschis şi cu optimism. Aşa cum am făcut pe întreaga perioadă a carierei mele politice, vreau să fiu parte a soluţiei, vreau să construiesc, vreau să-mi folosesc priceperea şi energia pentru a urni lucrurile în direcţia bună.
Sunt convinsă că Organizaţia Femeilor Liberale poate să fie unul dintre motoarele principale ale partidului într-un moment crucial atât pentru viitorul ţării noastre, cât şi pentru liberalismul românesc. Femeile liberale au cunoştinţele, determinarea şi disponibilitatea de a lupta pentru România şi pentru PNL, cu suflet, în prima linie a viitoarelor bătălii electorale”, a scris Nicoleta Pauliuc, marţi pe Facebook.

Senatoarea PNL a adăugat că principalul obiectiv al activităţii ei va fi susţinerea iniţiativelor legislative care stabilesc o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale.

„Partidul Naţional Liberal are marea şansă de a fi iniţiatorul a două legi cruciale din perspectiva promovării egalităţii de şanse: există propunerea legislativă care stabileşte o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale; există, de asemenea, şi propuneri de modificări la Legea finanţării partidelor în funcţie de numărul de femei şi tineri pe listele electorale. Aceste legi trebuie adoptate şi, din postura de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, voi face din acest lucru un obiectiv principal al activităţii mele. Le încurajez pe femeile din PNL să facă performanţă în politică şi le asigur de tot sprijinul meu”, a completat Pauliuc.

Deputata PNL Cristina Trăilă candidează la şefia Organizaţiei Femeilor liberale cu moţiunea „Unite pentru reuşite”.

„«Unite pentru reuşite!». Astăzi mi-am depus candidatura pentru un mandat de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale! Cred în această organizaţie, cred în puterea femeilor de a construi lucruri durabile, cred în forta echipei pe care o cunosc şi cred în principiile şi valorile care ne unesc! Puterea este în fiecare dintre noi, iar unite putem reuşi în fiecare demers pe care ni-l propunem! Puterea lui «împreună» înseamnă OFL! Le mulţumesc celor care au semnat moţiunea, dar şi celor care sunt cu sufletul alături şi care în 31 martie vor vota ”Unite pentru reuşite!”, a scris Cristina Trăilă, marţi pe Facebook.

Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale va avea loc pe 31 martie la Bucureşti i-ar în competiţie s-au mai înscris, pe lângă senatoarea Nicoleta Pauliuc, deputatele Olivia-Daniela Morar şi Cristina Trăilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.