Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte. Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată vineri de Nicuşor Dan. Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Aurelian Bădulescu susţine că a fost bruscat de Nicuşor Dan şi ameninţat de bodyguardul acestuia, anunţând că va depune plângere penală

UPDATE: Conferinţa de presă din Prelungirea Ghencea s-a încheiat. 

Pe parcursul ei, aproape fiecare declaraţie a lui Nicuşor Dan a primit replică din partea viceprimarului Bădulescu.

Nicuşor Dan a afirmat că se împlinesc patru ani de când a început cea mai dezastruoasă administraţie a Bucureştiului.

“Am ales să ne întâlnim în Prelungirea Ghencea pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primărie Capitalei răspunde aşteptărilor bucureştenilor. Trăim o realitate absurdă în acest oraş. Avem companii de IT care se bat de la egal la egal cu marile companii de IT ale lumii, care produc soluţii şi Primăria nu poate sincroniza două semafoare”, a spus candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

El a menţionat că zona privată a Bucureştiului este de mult în secolul XXI pe când administraţia publică este la nivel de anii 30, la nivel de mentalitate în epoca fanariotă şi că unii dintre reprezentanţii acestei administraţii sunt chiar în comuna primitivă.  
 
Nicuşor Dan a mai afirmat că sunt patru ani din viaţă pierduţi şi patru miliarde de euro pe care comunitatea i-a pierdut.
 
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
 
“Minţiţi”, a fost replica lui Aurelian Bădulescu.
 
Candidatul PNL a continuat: “Am avut un primar vesel”, fiind completat de Bădulescu care a menţionat ”un primar harnic.”
 
Nicuşor Dan a spus despre viceprimarul Capitalei că este un “om şi mai vesel”.
 
Bădulescu l-a întrerupt afirmând: “Foarte vesel, dar muncitor. Nu aşa ca dumneavoastră”. 
 
Nicuşor Dan a mai declarat că primarul Capitalei s-a întâlnit cu bucureştenii o singură dată. 
 
“A evitat să dea ochii cu bucureştenii. Primarul nostru a dat ochii cu bucureştenii o singură dată în acest mandat, pe Arena Naţională, în 2018 şi rezultatul îl ştim cu toţii, a fost huiduit de către bucureşteni”, a mai afirmat Dan.
 
În replică, Aurelian Bădulescu a afirmat: “De oamenii puşi de dumneata. Oamenii serioşi au apreciat ce a făcut primarul general”.
 
Apoi Nicuşor Dan a început să facă bilanţul celor patru ani de mandat al Gabrielei Firea, fiind din nou întrerupt de către viceprimarul Capitalei: “Sunteţi un om civilizat, staţi să ne spunem şi noi punctul de vedere”.
 
Nicuşor Dan a mai spus că, din cauza traficului, bucureştenii stau în maşină nouă zile pe an, el fiind întrebat de Bădulescu de unde ştie asta.
 
Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei a mai afirmat că investiţiile realizate în infrastructura rutieră în ultimii trei ani au fost de 250 de milioane de lei, iar Aurelian Bădulescu a intevenit susţinând că acest lucru este fals
 
UPDATE - Directorul STB şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei Capitalei s-au prezentat, de asemenea, la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan. 
 

Un motociclist care a acuzat că a stat o oră în coloană s-a oprit în dreptul locurlui unde se reruleaă conferinţa de presă şi i-a strigat lui Aurelian Bădulescu: ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. 

Bădulescu l-a acuzat că a fost plătit de organizatorii conferinţei şi i-a cerut să restituie banii pe care i-ar fi primit pentru această intervenţie.

ŞTIRE INIŢIALĂ

PNL a anunţat, pentru vineri, la ora 10, o conferinţă de presă a candidatului pe care-l susţine la Primăria Capitalei. Conferinţa se derulează în Prelungirea Ghencea.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

În plus, Bădulescu – care poartă mască de protecţie -  i-a reproşat lui Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

Nicuşor Dan face un bilanţ a ceea ce a numit ”cea mai dezastruoasă administraţie” a Bucureştiului, fiind continuu întrerupt de Bădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.