PSD lansează, marţi, Programul de guvernare, într-un eveniment care are loc la Romexpo, iar liderul formaţiunii, Marcel Ciolacu, a afirmat că ”noua echipă a PSD e pregătită să scoată România din întunericul în care i-a aruncat PNL”. ”Niciodată în istoria sa România nu a avut un Guvern atât de indiferent faţă de români”, a afirmat liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi aici lansăm campania care va decide viitorul ţării noastre, în care noi toţi vom lupta împotriva incompetenţei crase, gestionării dezastruoase a Guvernului PNL. Spre deosebire de ei, noua echipă a PSD e pregătită să scoată România din întunericul în care i-a aruncat PNL. Noi PSD avem oameni competenţi care pot să implementeze aceste soluţii. Niciodată în istoria sa România nu a avut un Guvern atât de indiferent faţă de români, faţă de sănătatea şi viaţa lor”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul evenimentului de lansare a Programului de guvernare.

Liderul PSD s-a referit la pandemie, afirmând că PNL a scăpat lucrurile de sub control: ”explozia cazurilor COVID-19, ATI-uri care nu fac faţă, lipsa acută a medicamentelor, creşterea şomajului şi a sărăciei, şcoli închise, creşterea preţurilor, în paralel cu corupţia guvernamentală”.

”Indiferent cât vor să manipuleze, indiferent câtă reclamă plătesc din bani publici, românii au înţeles adevărat situaţie”, a mai afirmat Ciolacu.

Liderul PSD susţine că PNL nu are ”niciun plan pentru majorarea pensiilor, pentru protejarea şi sprijinirea firmelor româneşti”.

”Cu orice zi în care PNL rămâne la conducerea ţării, România rămâne mai bolnavă. Incompetenţa lor e din ce în ce mai periculoasă şi PNL ştie asta, ştie şi pe zi ce trece pierde încrederea oamenilor, de aceea sunt disperaţi să facă alegeri. Am fost de acord cu amânarea alegerilor locale din cauza pandemiei. Însă în primăvară pandemia era nimic în comparaţie cu dezastrul de acum. Cu toate acestea, astăzi la peste 10.000 de cazuri pe zi Iohannis şi ai lui au decis că organizarea alegerilor e mai presus de viaţa şi sănătatea românilor. Sunt cinici, însă dacă asta e calea pe care o aleg să se joace cu viaţa oamenilor, atunci trebuie să le arătăm că au greşit”, a mai declarat Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta, ca şi cum pensia şi slujba lor ar depinde de asta, ca şi cum viitorul lor ar depinde de asta”.

”Românii trebuie să voteze pentru a-şi lua viaţa înapoi. Pe 6 decembrie românii au de ales: pot vota cu PNL pentru incompetenţa lor, sau pot vota cu PSD pentru a relansa economia, pentru a pune din nou România în mişcare”, a susţinut Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.