Primarul din Brăila, Marian Dragomir, a anunţat, miercuri, că fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni în PSD. Dragomir a afirmat că Tudose nu vizează, deocamdată, vreo funcţie în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

"Nu am emoţii în ceea ce priveşte primirea domnului Tudose în PSD, eu consider că e un câştig ca dumnealui să vină să facem echipa împreună", a declarat primarul Brăilei, Marian Dragomir, care a semnat recomandarea necesară pentru reprimirea în partid a fostului premier.

Dragomir a adaugat că alături de Tudose vor mai reveni în PSD şi alte persoane.

"Brăileanul care a semnat şi demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României - podul peste Dunăre - a semnat adeziunea pentru a reveni în forţă în PSD. Am semnat această recomandare pentru revenirea pentru prietenia şi respectul pe care i-l port domnului Tudose,  faţă de toată activitatea de prim ministru pe care a desfăşurat-o, dar şi pentru perioada când am colaborat. A fost o perioadă dificilă în care ne-am luptat la început cu adversarii politici pentru a susţine proiectele benefice, apoi ne-am luptat în interiorul partidului, e cunoscută disputa avută atât de mine, cât şi de domnul Tudose cu unii lideri care nu au înţeles ce înseamnă democraţia. S-a dovedit că noi am avut dreptate, iar acum putem reconstrui echipa PSD", a declarat primarul Brăilei, Marian Dragomir.

Primarul Brăilei a spus că Mihai Tudose nu vizează deocamdată nicio funcţie în PSD.

"Nu s-a pus niciodată în discuţie ceva legat de funcţie, Mihai Tudose vine la PSD ca simplu membru, nu şi-a dorit funcţie. Vine să facă parte din echipă. Nu pentru funcţie. Nu are nevoie de funcţie la nivel local, se poate implica mult mai bine la nivel naţional. Au depus adeziuni şi alţi colegi care au plecat pentru a reîntregi echipa. Mihai Tudose vine alături de oameni care au fost alături de el şi care au luptat pentru proiectele comune", a mai spus Dragomir.

În 2 decembrie, fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată.....”.

În cerere, el solicita filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scria Tudose în cererea de demisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.