Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, la Brăila că partidul va organiza un nou congres, la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august, în care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. Potenţialele nume sunt Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Şerban Nicolae, Călin Popescu Tăriceanu sau un independent. Vineri seară, după o vizită în judele Brăila, Galaţi şi Tulcea, preşedintele PSD spune că a văzut la reprezentanţii partidului de acolo dorinţa de implicare. "Acest lucru ne încurajează să mergem şi în celelalte judeţe şi să avem la final un rezultat foarte bun la alegerile prezidenţiale, să câştigăm alegerile prezidenţiale. Ştiu că mulţi vor spune: bine, bine, dar aţi avut 22 la sută. Avem precedentul, şi domnul preşedinte Iohannis a plecat de la 20 la sută", a spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dăncilă spune că PSD poate câştiga alegerile prezidenţiale: Avem precedentul, şi domnul preşedinte Iohannis a plecat de la 20 la sută

”Vom avea un nou congres, la sfârşitul lui iulie sau începutul lui august, unde vom vota canddiatul nostru pentru prezidenţiale, sperăm să fie şi candidatul câştigător”, a declarat, vineri, la Brăila, Viorica Dăncilă.

Aceasta a vorbit şi despre sondajele partidului care se fac în această perioadă.

”Pe această listă sunt toţi colegii care şi-au manifestat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. E domnul Teodorovici, e domnul Fifor, doamna Ecaterina Andronescu, chiar şi Şerban Nicolae. E trecut de asemenea Călin Popescu Tăriceanu dar şi un candidat independent pe care nu l-am nominalizat, trebuie să le dăm o şansă tuturor celor care vor. Nu am omis pe nimeni din aceste liste. De asemenea, e şi o listă cu liderii formaţiunilor politice că e normal să facem şi această măsurătoare, iar numele meu apare pe această listă”, a mai spus Dăncilă.

Totodată, liderul social-democrat a declarat că în PSD ”nu există o listă neagră”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.