Prim-mnistrul Marcel Ciolacu a transmis, marţi seară, mulţumiri personalului medical şi echipelor de intervenţie care au acţionat rapid, după explozia urmată de incendiu la un transformator din curtea Centrului de Recuperare Robănescu, din Bucureşti. Premierul a subliniat că cel mai important e că atât copiii, cât şi peronalul medical sunt în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit unui anunţ oficial al Guvernului, premierul Marcel Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul Marie Curie, unde au fost transferaţi copiii de la Spitalul Nicilae Robănescu. 

Vizita premierului va avea loc la ora 09.00. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Mulţumesc personalului medical şi unităţilor de intervenţie pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă în această seară în cazul exploziei urmate de incendiu, de la Centrul Clinic de Recuperare Dr. Nicolae Robănescu”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Premierul a adăugat că toată lumea este în siguranţă şi că personalul medical şi copiii au fost transferaţi la Spitalul Marie Curie.

”Cel mai important este că toţi copiii şi personalul medical sunt acum în siguranţă, fiind transferaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Marie S. Curie”, a adăugat Marcel Ciolacu.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, marţi seară, la un transformator din curtea Spitalului Nicolae Robanescu din Bucureşti, iar pacienţii au fost evacuaţi. Este vorba despre copii şi de aparţinătorii lor, aproximativ 110 persoane. Pompierii anunţă că incendiul a fost stins, iar unitatea medicală nu mai este inundată cu fum.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.