Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu exclude posibilitatea de a mai apărea candidaţi la şefia formaţiunii. ”PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă”, a declarat Orban. Întrebat dacă consideră trădare faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Florin Cîţu. Orban a afirmat: ”Deocamdată, a fost doar într-o poză”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică, după şedinţa Consiliului Naţional, dacă se aşteaptă şi la al treilea candidat la şefia PNL.

”E posibil. PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă pentru conducerea PNL. Mie personal nu m-a fost niciodată teamă”, a declarat Orban.

Întrebat dacă acest candidat ar putea fi Dan Motreanu, Orban a afirmat: ”Am mai văzut infrmaţii legate de alte candidaturi, dar să le aşteptăm”.

Preşedintele PNL a fost întrebat şi dacă consideră trădare faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Florin Cîţu şi a declarat. ”Este opţiunea fiecărui membu al PNL. Rareş Bogdan a avut anumite declaraţii nu foarte prietenoase la adresa mea şi orice observator atent se putea aştepta. Dar, deocamdată, a fost doar într-o poză”.

”La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegaţi. Opţiunea va fi stabilită pe baza ofertelor, istoricului pe care îl avem fiecare şi în fncţie de opţiunea celor 200.000 de membri ai PNL”, a adăugat preşedintele liberal.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL. 

Rareş Bogdan a fost unul dintre cei 39 de lideri liberali care s-au aflat alături de Florin Cîţu în omentul anunţului candidaturii. 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.