Premierul Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă în Centrul Vechi al Capitalei, el explicând că a răspuns invitaţiei unui bun amic, care şi-a redeschis terasa. În ceea ce priveşte noi măsuri de relaxare, premierul a reluat afirmaţia conform căreia va avea loc o analiză, iar acestea vor fi anunţate cu câteva zile înaintea datei de 15 iunie. La plecare, după aproximativ o oră, Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie. Ludovic Orban a discutat cu mai mulţi patroni de terase, iar la Hanul lui Manuc s-a oprit şi a discutat la o masă cu Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - După ce a trecut pe la mai multe terase şi a discutat cu patronii acestora, premierul s-a oprit la Hanul lui Manuc unde s-a întâlnit cu Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei. 

Cei doi au stat la o masă în curtea restaurantului şi au plecat împreună apoi, pe jos, în jurul orei 22:15, conform Digi 24.

ŞTIREA INIŢIALĂ- ”Răspund la invitaţia unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat si pe mine”, a explicat Orban motivul prezenţei sale în Centrul Vechi, conform imaginilor difuzate de Digi 24.

El a fost întrebat în legătură cu adoptarea unor noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

”Vom analiza alte măsuri de evaluare, pe care le vom anunţa cu câteva zile înainte de data de 15 iunie. Le vom anunţa la timpul potrivit”, a declarat şeful Executivului.

Ludovic Orban este însoţit de mai multe persoane, printre care şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi consilierul Andi Manciu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.