Premierul Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă în Centrul Vechi al Capitalei, el explicând că a răspuns invitaţiei unui bun amic, care şi-a redeschis terasa. În ceea ce priveşte noi măsuri de relaxare, premierul a reluat afirmaţia conform căreia va avea loc o analiză, iar acestea vor fi anunţate cu câteva zile înaintea datei de 15 iunie. La plecare, după aproximativ o oră, Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie. Ludovic Orban a discutat cu mai mulţi patroni de terase, iar la Hanul lui Manuc s-a oprit şi a discutat la o masă cu Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - După ce a trecut pe la mai multe terase şi a discutat cu patronii acestora, premierul s-a oprit la Hanul lui Manuc unde s-a întâlnit cu Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei. 

Cei doi au stat la o masă în curtea restaurantului şi au plecat împreună apoi, pe jos, în jurul orei 22:15, conform Digi 24.

ŞTIREA INIŢIALĂ- ”Răspund la invitaţia unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat si pe mine”, a explicat Orban motivul prezenţei sale în Centrul Vechi, conform imaginilor difuzate de Digi 24.

El a fost întrebat în legătură cu adoptarea unor noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

”Vom analiza alte măsuri de evaluare, pe care le vom anunţa cu câteva zile înainte de data de 15 iunie. Le vom anunţa la timpul potrivit”, a declarat şeful Executivului.

Ludovic Orban este însoţit de mai multe persoane, printre care şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi consilierul Andi Manciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.