Liderul Organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD şi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat şi face pe stăpânul partidului. În replică, preşedintele PSD a declarat că nu este de acord cu afirmaţia lui Marian Oprişan că el ar face pa stăpânul partidului. Dragnea a mai spus că este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Dragnea îi răspunde lui Oprişan: Este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după şedinţa CEx, că nu este de acord cu afirmaţia lui Marian Oprişan că el ar face pa stăpânul partidului. Dragnea a mai spus că este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale.

În ceea ce priveşte organizarea congresului, liderul PSD a spus: „O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Şi cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepţii. (...) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidenţiale, de obicei partidele se ocupă de prezidenţiale. Şi toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum”.

Liderul Organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD şi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat şi face pe stăpânul partidului.

„Unii se mai cred stăpâni, dar PSD funcţionează bine, Guvernul îşi face treaba pentru binele românilor. (...) Am propus restructurarea Guvernului pentru a nu mai trece prin furcile caudine de la Cotroceni. S-a considerat că e mai rapid aşa. Ce am avut de spus, am spus în interior”, a declarat Oprişan după şedinţa CEx.  

Oprişan a precizat că la finalul lunii octombrie PSD trebuie să organizeze congres.

„În anul 2019 se finalizează mandatul lui Liviu Dragnea şi al conducerii şi trebuie organizat congres, la finalul lunii octombrie. (...)

Liviu Dragnea mai greşeşte şi el din când în când, dar e băiat bun”, a mai declarat Oprişan.

El a mai spus că are cu Liviu Dragnea „o relaţie principială, instituţională”.

„Eu sunt acelaşi Marian Oprişan. Liviu Dragnea adevărul e că de când a ajuns la Bucureşti s-a metamorfozat, în preşedintele cu anumite valenţe... Mai face din când în când pe stăpânul partidului”.

Comitetul Executiv al PSD a decis să îi propună pe Daniel Suciu la Ministerul Dezvoltării Regionale şi pe Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.