Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, fiind înlocuiţi directorul adjunct şi directorul executiv adjunct. Director adjunct a fost numit Edmond Niculuşcă, fondatorul Asociaţiei ARCEN. Acesta a anunţat că, în primele luni, este nevoie de o evaluare strictă a activităţii şi de un nou plan de management.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Noul director adjunct, Edmond Niculuşcă, anunţă că în primele luni este nevoie de o evaluare strictă a activităţii Administraţiei şi de un nou plan de management. 
 
”După 12 ani de muncă pentru patrimoniul Bucureştiului, preiau una dintre cele mai arzătoare şi delicate probleme ale oraşului. Mă duc în această administraţie alături de profesionişti şi experţi pe care îi aduc alături de mine pentru a putea mişca lucrurile, aşa cum am făcut cu toate proiectele pe care le-am coordonat. În primele luni e nevoie de o evaluare strictă a activităţii acestei Administraţii şi de un nou plan de management. Voi deschide AMCCRS către un dialog activ cu profesioniştii din domeniu, experţi, ONG-uri, cetăţeni şi organizaţii internaţionale”, a anunţat Edmond Niculuşcă, într-un mesaj postat pe Facebook. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coajă, director adjunct şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan. 
 
Primarul general a explicat de ce l-a ales pe Edmond Niculuşcă. 
 
”El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti”, a precizat primarul general. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.