Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit, sâmbătă, Ursulei von der Leyen pentru ajutorul acordat în chestiune a aderării la spaţiul Schengen, chiar dacă ”n-am ajuns încă la linia de sosire”. La rândul său, preşedintele Comisiei Europene a transmis că va lucra neobosit pentru a găsi o soluţie anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE: Nicolae CIucă a mulţumit, într-un mesaj pe Twitter, pentru suportul continuu pe care preşedintele Comisiei Euriopene l-a arătat României în chestiunea aderării.  

”Vom continua să lucrăm cu Comisia Europeană şi cu statele membre pentru a ne atinge obiectivul cât mai curând posibil”, a transmis premierul.  

La rândul său, şi preşedintele Comisiei Europene a postat un mesaj pe Twitter în care ăşi reafirmă sprijinul pentru România. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră şi echipei dumneavoastră pentru tot sprijinul, şi a fost foarte mult, în ceea ce priveşte chestiunea Schengen. Din păcate, n-am ajuns încă la linia de sosire, dar sunt destul de optimist că vom avansa cu o viteză decentă şi ne bazăm cu toţii pe dumneavoastră şi pe Comisie în această privinţă”, a declatrat Klaus Iohannis, în întâîlnirea cu Ursula von der Leyen şi premierul Nicolae Ciucă.  

Von der Leyen s-a adresat poporului român şi a transmis întreaga susţinere a Comisiei Europene pentru aderarea României la Schengen.  

Ea a vorbit despre ”rezultatele uimitoare” pe care România le-a făcut în această direcţie. 

”Voi lucra neobosit (...) pentru a găsit o soluţie cât mai curând posibil anul viitor”, a transmis preşedintele Comisiei Europene.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.