Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru marţi, la ora 15.00, o o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Şeful statului va susţine o conferinţă de presă de la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Preşedintele României va susţine marţi o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni începând cu ora 18.00, mai transmite Administraţia Prezidenţială.

ŞTIREA INIŢIALĂ Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

La şedinţă participă Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii; Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii; Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF.

Şedinţa are loc la ora 15.00, la Palatul Cotroceni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.