Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, la sosirea la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene. Aproximativ cinci sute de persoane s-au strâns în faţa Teatrului ”Luceafărul” şi au strigat ”Hoţii” şi ”Justiţie, nu corupţie”. Întrebat fiind despre cei care l-au huiduit, Dragnea a declarat că ei şi cei care-i trimit sunt ”ciuma roşie” având în vedere că-l susţin în continuare pe Augustin Lazăr. Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi. Protestatarii au strigat ”Şobolanii” şi “Iaşul nu te vrea“, liderii social-democraţi plecând cu un microbuz. Liderul ALDE Iaşi, deputatul Varujan Vosganian, a părăsit lucrările Conferinţei Judeţene a PSD Iaşi, unde fusese invitat, nemulţumit că liderii social-democraţi care au luat cuvântul au vorbit doar despre guvernarea PSD, fără a pomeni nimic despre ALDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dragnea, întrebat despre cei care l-au huiduit: Ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că ei l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr
CITEȘTE ȘI Varujan Vosganian a plecat de la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, nemulţumit că liderii formaţiunii au vorbit doar despre guvernarea PSD, fără a pomeni nimic despre ALDE

UPDATE Protestatarii au strigat ”Şobolanii” şi “Iaşul nu te vrea“, la plecarea lui Liviu Dragnea de la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD. Protestatarii au strigat ”Şobolanii” şi “Iaşul nu te vrea“, liderii social-democraţi plecând cu un microbuz.

Dragnea a ieşit din incinta Teatrului Luceafărul din Iaşi în jurul orei 18.30, fiind aşteptat de sute de oameni, care l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au apelat la o fanfară din judeţ.

Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri PSD, a urcat într-un microbuz adus în faţa treptelor teatrului, şeful social-democrat evitând, astfel, contactul cu protestatarii, aflaţi la 30 de metri distanţă.

În momentul în care microbuzul părăsea esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, oamenii au strigat “Şobolanul“ şI “Iaşul nu te vrea“.

Protestul de la Iaşi s-a încheiat în jurul orei 18.40, după care jandarmii au început să ridice gardurile metalice instalate în zonă încă de sâmbătă dimineaţă.

UPDATE Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, însoţiţi de mai mulţi miniştrii, au ajuns, sâmbătă după-amiază, la Iaşi pentru a participa la Conferinţa Extraordinară a PSD Iaşi.

La sosirea la Teatrul ”Luceafărul”, unde are loc şedinţa, un grup de aproximativ cinci sute de persoane au scandat ”Hoţii”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Jos Dragnea şi au huiduit îndelung.

Pentru a ţine protestatarii la distanţă, jandarmii au montat garduri metalice.

Organizatorii Conferinţei Judeţene intenţionau o scurtă întrunire afară, în faţa clădirii în care are loc şedinţa de alegeri, dar, din cauza protestatarilor, au renunţat.

Maricel Popa, cel care a condus interimar până acum oranizaţia judeţeană a PSD Iaşi este singurul candidat înscris în cursa internă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.