Persoanele din Greceşti, judeţul Dolj, afectate de inundaţii, vor primi ajutoare de urgenţă, decizia fiind luată duminică într-o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă convocată duminică de premierul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Premierul Marcel Ciolacu a convocat în această dimineaţă Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri urgente de sprijinire a persoanelor din localitatea Greceşti, judeţul Dolj, afectate de inundaţii”, anunţă Executivul.
 
"Suntem alături de  oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Ţinem  legătura cu autorităţile locale  pentru a oferi tot suportul necesar persoanelor afectate de inundaţii", a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.
 
În cadrul reuniunii, a fost aprobată, prin Hotărâre, acordarea de ajutoare umanitare ce constau în produse alimentare şi apă. 
”Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a produselor alimentare menţionate în anexă, în vederea acordării ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, către populaţia afectată de inundaţiile produse în comuna Greceşti, judeţul Dolj”, se arată în decizia CNSU, în anexă fiind menţionate 198 de conserve de carne de porc, 198 de conserve de legume, 198 de conserve de pate de ficat şi 500 de sticle de câte de 2 litre de apă plată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.