Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti, el fiind votat de 498 dintre delegaţii la conferinţa de alegeri desfăşurată sâmbătă, la Sala Polivalentă. Premierul Florin Cîţu i-a transmis lui Ciprian Ciucu că trebuie să reconstruiască împreună filiala liberală. „Fără compromisuri în 2024 şi sunt sigur că PNL va fi prima opţiune a bucureştenilor”, a adăugat şeful Executivului, candidat la rândul său la funcţia de preşedinte al formaţiunii la Congresul din 25 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala şi să aducem oamenii împreună. Fără compromisuri în 2024 şi sunt sigur că PNL va fi prima opţiune a bucureştenilor. Reuşim împreună! Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă pe Facebook. 

UPDATE „Mulţumesc din suflet PNL Bucureşti, va mulţumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!

Echipa pe care trebuie sa o susţinem mai departe este formată din:
 
Cătălin Deaconescu - prim vicepresedinte
 
Diana Baciuna - prim vicepreşedinte
 
Octavian Oprea - vicepresedinte
 
Tudorel Prună - vicepreşedinte
 
Stelian Bujduveanu secretar general
 
Bogdan Ciocârlan - Trezorier
 
Daniela Păsăreanu - Cenzor
 
Florin Berbecaru - COAMB
 
Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează şi mai mult”, a scris Ciprian Ciucu, sâmbătă pe Facebook.

ŞTIREA INIŢIALĂ Violeta Alexandru, cea care a condus filiala, a primit 405 voturi.

În momentul anunţării rezultatului numărării voturilor, susţinătorii lui Ciprian Ciucu au scandat ”Ciprian! Ciprian!”.

Ciprian Ciucu a fost susţinut de către premierul Florin Cîţu, în timp ce Violeta Alexandru era susţinută de către liderul partidului, Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.