Preşedintele USR Cătălin Drulă a avut, miercuri, o întâlnire cu primarul Capitalei Nicuşor Dan la care au discutat despre priorităţile dezvoltării Bucureştiului şi continuarea colaborării în Consiliul General. La rândul său, edilul general a precizat că va continua colaborarea cu USR în CGMB şi „vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureştiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Am răspuns cu bucurie invitaţiei preşedintelui USR, Cătălin Drulă, de a participa la o discuţie despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului asumate împreună în faţa locuitorilor oraşului în campania electorală din 2020. Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea - PSD. Eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că va continua colaborarea cu USR din Consiliul General şi „vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureştiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea”.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Am avut o întâlnire foarte bună cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, în care am discutat despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului şi respectarea promisiunii pe care împreună am făcut-o, în 2020, locuitorilor acestui oraş. Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea - PSD. Eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate.
 
Continuăm colaborarea noastră din Consiliul General şi vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureştiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea. Cu atât mai mult cu cât PNL pare să trădeze electoratul şi să se arunce în braţele PSD şi la Bucureşti.

Nicuşor Dan a avut, marţi, o conferinţă de presă comună cu liderul PMP Eugen Tomac şi a anunţat că i-a asigurat pe consilierii generali ai PMP că pe viitor va fi partenerul lor, Edilul general a adăugat că „este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.