Plenul Camerei Deputaţilor a încuviinţat, luni, după vot secret cu bile, percheziţia informatică în cazul deputatului Adrian Miuţescu. S-au înregistrat 227 de voturi ”pentru”. Deputatul le-a cerut colegilor, la tribuna plenului, ”pentru a păstra prestigiul Parlamentului, să voteze pentru, el precizând că este un om corect şi consideră că nu are nimic de ascuns. ”Nu mă simt vinovat în niciun fel”, a mai spus Miuţescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, încuviinţarea percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miutescu. 

S-au înregistrat 227 de voturi ”pentru”, 23 ”împotrivă” şi 9 abţineri. 

DNA a anunţat, în 24 noiembrie, că a iniţiat procedura pentru a solicita Camerei Deputaţilor să încuviinţeze o percheziţie informatică în dosarul care-l vizează pe Adrian Miuţescu.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Adrian Miuţescu a spus că a venit la tribună să le spună deputaţilor că ”nu vrea să fie în situaţia de a se spune că s-a ascuns în spatele imunităţii parlamentare pentru a opri o cercetare a Parchetului”. 

”Nu am venit aici ca să votaţi împotrivă. Am venit însă să vă spun că eu consider că ceea ce este prezentat în referat, nu mă simt vinovat în niciun fel şi nu mi-am folosit autoritatea pentru foloase necuvenite”, a mai arătat deputatul independent.

Deputatul a mai arătat că a constatat că i-au fost  ascultate telefoanele încă din aprilie 2021, şi a precizat că în telefon erau discuţii colegiale.

”Pentru a păstra prestigiul Parlamentului, eu cred că trebuie să votaţi pentru. În momentul în care mi s-a luat acest telefon, eu l-am predat deşi puteam să mă ascund în spatele că nu pot fi supus unei percheziţii corporale. Am considerat că nu am nimic de ascuns. (..) Am fost şi sunt un om corect, toată viaţa mea, am fost preşedinte de filială, la Argeş, ales de 5 ori, acum două săptmâni mi-am dat demisia din PNL, pentru că nu am considerat că trebuie să afecteze partidul. Am venit să vă spun că sper ca justiţia să îşi facă treaba”, a mai spus Adrian Miuţescu. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.