Conducerea Camerei Deputaţilor a luat act joi de demisia lui Marcel Ciolacu din funcţia de preşedinte al forului legislativ, înainte de votul de învestitură al Cabinetului condus de liderul PSD. Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a fost numit interimar la şefia Camerei Deputaţilor, până în toamnă şi a preluat şi funcţia de vicepreşedinte al forului legislativ. Tot în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Lucian Bode a fost numit vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, joi, numirea deputatului PSD Alfred Simonis în funcţia de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor. 

Tot în şedinţa conducerii Camerei, Lucian Bode şi Alfred Simonis au fost numiţi vicepreşedinţi ai forului legislativ.  De asemenea, Ciprian Constantin Şerban a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, post pe care l-a preluat Alfred Simonis şi a fost numit lider al grupului deputaţilor PSD.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor se află demisia lui Marcel Ciolacu din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Acesta urmează să primească votul de învestitură, începând cu ora 12.00, în plenul reunit al Parlamentului. 

În locul lui Marcel Ciolacu va fi interimar la şfia Camerei Deputaţilor liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, urmând ca votarea unui nou preşedinte al Camerei să se facă în sesiunea parlamentară de toamnă. 

ŞI la grupul PNL sunt schimbări. Florin Roman renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Camerei în favoarea lui Lucian Bode, după ce acesta nu s-a mai regăsit în formula de guvern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.