Unul dintre cei mai vechi membri ai PSD, Remus Lăpuşan, consilier judeţean la Cluj, demisionează din partid după 26 de ani de activitate şi îi îndeamnă pe social-democraţi să îi urmeze gestul şi să intre în proiectul Pro România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Facebook, Remus Lăpuşan, liderul consilierilor judeţeni PSD din Consiliul Judeţean Cluj, anunţă că a decis să demisioneze din PSD, menţionând că a fost determinat să ia o astfel de decizie din cauza unui ”sentiment de neîncredere” pe care îl are în ultima vreme şi a ”managementului defectuos al partidului”.

”Evenimentele ultimelor săptămâni îmi confirmă sentimentul de neîncredere pe care îl am de o bună perioadă, cu privire la managementul defectuos al partidului, mai precis la slabul leadership din fruntea PSD, care inclusiv la Cluj a girat o conducere care nu reprezintă clujenii şi comunitatea noastră, un intrus care îşi atacă proprii colegi şi aleşii locali. Am avut

speranţa, după 26 mai, că printr-un proiect de democratizare a PSD, vom reveni la optimizarea relaţiei de reprezentare şi democraţie de partid care să nu fie pusă între paranteze de către un singur om dar se pare că actuala conducere nu a înţeles bine înfrângerea de la europarlamentare şi a revenit la politica impunerii, în loc să asigure, statutar, alegeri libere”, a scris pe contul său de Facebook politicianul de la Cluj.

În aceeaşi postare, Remus Lăpuşan îşi anunţă demisia atât din PSD, cât şi din Consiliul Judeţean Cluj: ”Cluj-Napoca este un centru universitar de excelenţă, un oraş cosmopolit, care poate fi condus doar de lideri politici recunoscuţi de comunitate, prin urmare resping orice asociere cu actuala conducere a PSD Cluj şi îmi înaintez demisia atât din PSD cât şi din Consiliul Judeţean Cluj”.

Mesajul este însoţit şi de un îndemn al lui Lăpuşan lansat către colegii care ”sunt animaţi de valorile social democrate” şi pe care îi îndeamnă să intre în proiectul Pro România Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.