Deputatul PNL de Vâlcea Laurenţiu-Nicolae Cazan a solicitat conducerii Camerei să ia act de faptul că votul electronic „pentru” moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu a fost înregistrat greşit, iar opţiunea sa reală a fost „contra”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă adresez rugămintea de a face demersurile necesare pentru înregistrarea corectă a opţiunii de vot şi publicarea corespunzătoare pe site-ul Camerei Deputaţilor”, mai precizează Laurenţiu Cazan în solicitare făcută secretarului general al Camerei Silvia Mihalcea.

Camera Deputaţilor a respins, în plenul de miercuri, moţiunea simplă împotriva ministurlui Energiei Virgil Popescu. Au fost 98 voturi „pentru”, 190 „împotrivă”, două abţineri, iar şase deputaţi nu au votat. Pentru moţiune a votat deputatul PSD Dumitru Coarnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.