Parlamentarul PMP Robert Turcescu i se adresează în termeni duri prezidenţiabilului PMP, independentul Theodor Paleologu, care a afirmat: ”Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”. Turcescu îl numeşte pe Paleologu ”gogoaşă înfuriată”, întrebându-l dacă îi pute partidul care l-a scuturat de praful anonimatului. ”Nu ţi-e, mă, rusine?”, îl întreabă Turcescu pe fostul candidat la Preşedinţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!". Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap şi tu le dai cu flit?”, scrie Turcescu pe Facebook.

Elîi explică lui Paleologu că nu i-a făcut campanie pentru că acum doua luni, la sediul partidului, când l-a auzit că vrea să candideze independent, doar susţinut de PMP, a intuit exact ce ”loază” este.

”Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăţi, mai, gogoaşă infuriată!”, conchide Robert Turcescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.