Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, marţi, că sunt şi alte ministere care au nevoie de bani de urgenţă. ”Ceasul ticăie pentru milioane de români", a spus ea despre riscul de a nu se mai putea face plăţile şi a arătat că este nevoie să se facă de urgenţă rectificarea bugetară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mai e nevoie de bani şi la alte ministere. Cel mai probabil de urgenţă, şi sper de urgenţă, pentru că dacă nu fac asta în 26 noiembrie, atunci ceasul ticăie împotriva a milioane de oameni, să rezolve acest aspect la rectificarea bugetară. Şi nu doar pentru Ministerul Muncii”, a spus Turcan.

Ea a arătat că, ţinând cont că eu este îngrijorată de lucrul asta de luni de zile, le-a dat ordin instituţiilor din subordine să fie pregătite pentru acţiunea de urgenţă în momentul în care e alimentat contul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Tot procesul trebuie să fie extrem de rapid, astfel încât banii să ajungă la Casa de Pensii şi la celelalte instituţii, de acolo să fie transmise în teritoriu şi apoi să se facă plăţile”, a spus Raluca Turcan, la Parlament. 

Ea a ţinut să precizeze că, pentru cei care primesc pensia pe card, nu este un pericol privind plata pensiilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.