Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, anunţă că satul Prod a devenit casa pentru 28 de copii dintr-un centru de plasament din Kiev. Copiii, directoarea centrului şi o educatoare au fost evacuaţi chiar în timpul luptelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Satul Prod a devenit casa pentru 28 de copii dintr-un centru de plasament din Kiev, pentru directoarea lor şi pentru una dintre educatoare. A fost ultimul centru evacuat din capitala ţării vecine, operaţiune realizată chiar în timpul asediului… Am insistat să oferim echipamentele IT pentru a facilita accesul la cursuri online”, a scris, duminică, pe Facebook, Raluca Turcan.  

Aceasta anunţă că s-au dus şi câteva ajutoare pentru refugiaţi.  

”Soarta a făcut ca toţi aceşti copii şi tineri să ajungă la Prod şi, fără îndoială, tot soarta a prilejuit şi întâlnirea cu Elaine şi Warren Lackey, doi cetăţeni americani stabiliţi în Ucraina, dar refugiaţi tot la Prod”, a mai precizat Turcan, afirmând că cei doi americani asigură traducerea.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.