Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional, că s-a decis ca noua conducere centrală a partidului să fie aleasă, de către Consiliul Naţional de Coordonare, pe data de 18 iunie, a doua zi după congresul în care va fi ales preşedintele formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi (marţi - n.r.), în Biroul Permanent Naţional am decis să organizăm Consiliul Naţional de Coordonare care va vota Biroul Permanent Executiv al PNL de după alegerea noului preşedinte al PNL în data de 18 iunie, adică a doua zi după congresul de alegere a preşedintelui PNL. Candidaturile pentru funcţiile de conducere în Biroul Executiv vor fi depuse la Secretariatul General al partidului până în data de 13 iunie”, a declarat Raluca Turcan. 

Congresul PNL se va reuni, în 17 iunie, la Romexpo, pentru alegerea noului preşedinte al partidului, funcţie pentru care candidează Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.