Raluca Turcan şi-a făcut sâmbătă, în cadrul congresului PNL, bilanţul la şefia interimară a partidului, spunând că, după dezastrul de la alegerile parlamentare de anul trecut, misiunea ei a fost să ţină partidul unit şi să organizeze alegeri interne corecte, precizând că şi-a dat seama că multora nu le-a fost simpatică în această perioadă şi exprimându-şi speranţa că îi va întâlni pe toţi colegii liberali în tranşee, împotriva PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Unirea face puterea. Acesta a fost scopul fuziunii dintre PNL şi PDL şi aceasta trebuie să fie provocarea noastră astăzi după acest Congres (…) După eşecul de la alegerile parlamentare, misiunea pe care am primit-o a fost una clară şi limitată, să ţin partidul unit (…) Multora nu le-am fost simpatică, nici nu mi-am propus. E dificil să fii simpatic în perioade de criză (…). Am urmărit să imprim nişte crezuri, să ai încredere şi respect în colegii tăi. (…) Trebuie să admitem că uneori ne-a lipsit şi respectul între noi, exact acel respect prin care poţi să susţii argumentat o opinie contrară, să pui politica în interesul public mai presus de interesul personal”, a declarat Raluca Turcan de la tribuna congresului PNL.

Ea le-a spus delegaţilor la congres că PNL începe să-şi revină după dezastrul de la parlamentare, doi indicatori în acest sens fiind sondajele de opinie şi rezultatele de la alegerile locale parţiale.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Mulţi ne-au cântat prohodul şi au spus că PNL a murit sau se mai zbate, însă din fericire, constant, în ultima perioadă, PNL are peste 27% în toate sondajele de opinie, chiar şi cele măsluite.PNL a dat un important semn de viaţă la alegerile parţiale (…) că fără complicităţi sau înţelegeri ruşinoase se poate câştiga. (…) PNL a trecut de 31% la alegerile parţiale. După alegeri mi-aş dori să ne întâlnim în tranşee  (…) unde adversarul nostru este  PSD”, a mai spus Turcan.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.