Preşedintele PNL, Raluca Turcan a afirmat, joi, că programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile este unul nesustenabil, fără o creştere generalizată a taxelor şi impozitelor în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Declaraţia domnului Dragnea ascunde intenţia unei creşteri generalizate a taxelor şi impozitelor în România. Domnul Dragnea ştie foarte bine că promisiunile lui sunt nesustenabile. Ele nu se pot face toate şi în mod clar nu se pot face în intervalul prezentat de domnia sa, fără o creştere puternică a taxelor şi impozitelor”, a scris, pe Facebook, Raluca Turcan, referindu-se la declaraţiile preşedintelui PSD privitoare la graficul implementării măsurilor din programul de guvernare al social-democraţilor.

Raluca Turcan îi impută lui Dragnea că nu a prezentat resursele financiare necesare aplicării măsurilor anunţate. ”Din discursul domnului Dragnea, lipseşte răspunsul la întrebarea CUM. Cum va face aceste lucruri, de unde va lua banii? Foarte multe cuvinte frumoase, foarte multe lucruri generale cu care toate partidele sunt de acord”, a afirmat preşedintele PNL.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ea observă că din declaraţiile lui Dragnea lipsesc răspunsurile la două întrebări importante: dacă el va fi propunerea PSD pentru postul de premier şi dacă social-democraţii intenţionează sau nu să forţeze Legea 90/2001 care interzice condamnaţilor penale accesul la calitatea de membru al Guvernului.

”Toată lumea aşteptă aceste răspunsuri, dar am asistat cu toţii la un alt capitol al campaniei electorale. Aceasta ar fi fost o abordare cinstită atât pentru opinia publică, cât şi pentru presupuşii viitori parteneri de guvernare ca PSD să prezinte numele celui propus pentru a fi prim-ministru – şi nu înţeleg de ce nu a făcut-o”, a declarat Turcan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.