Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi, în timpul dezbaterilor la care participă şi premierul Viorica Dăncilă pentru a explica unde sunt banii din creşterea economiei, că actualul Executiv este la fel împăcat cu eşecul ca precedentele guverne – Grindeanu şi Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Doamna prim-ministru, atât dumneavoastră, cât şi liderul de facto al alianţei de guvernare, domnul Liviu Dragnea, aţi transmis mesajul că aţi înţeles cauzele eşecului guvernelor precedente şi că aţi format un Cabinet în ideea remedierii numeroaselor probleme şi remedierii întârzierilor din actul de guvernare. După primele luni, doamnă prim-ministru, Guvernul dumneavoastră pare la fel de împăcat cu eşecul precum guvernele Grindeanu şi Tudose”, a spus Turcan în plenul Parlamentului.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Ea a susţinut că singurul lucru oferit de acest guvern este creşterea preţurilor.
 
„V-aţi lăudat cu creşterea salariilor, dar singurul lucru pe care l-a oferit, la modul pragmatic guvernarea dumneavoastră, a fost creşterea preţurilor. Şi preţurile au crescut atât de tare, încât puterea de cumpărare a fost diminuată cu cel mai mare procent din UE. Aceasta este realitatea şi acestea sunt cifrele. În acest guvern vă faceţi că munciţi, căutaţi duşmani pentru problemele pe care dumneavoastră le generaţi şi în tot acest timp problemele se acutizează şi se cronicizează. Deficitul bugetar este în creştere, deficitul comercial este în creştere. Există un haos fără precedent în ceea ce priveşte subvenţiile pentru fermieri. Există o stare tot mai proastă a drumurilor publice, lipsesc proiectele în infrastructură, autostrăzi şi drumuri naţionale. Companiile private sunt de-a dreptul împovărate, iar companiile de stat sunt stoarse de resurse sau căpuşate de hoarde de proptele politice”, a mai spus Raluca Turcan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.